Încetinește coronavirusul? Scade numărul infectaților confirmați în ultimele 24 de ore, Aradul rămâne pe locul trei pe țară

Conform ultimului buletin informativ al Grupului de Comunicare Strategică, se observă o scădere pronunțată a numărului de cazuri noi de persoane infectate cu noul virus COVID-19. Și în Arad au fost doar cazuri noi raportate în ultimele 24 de ore însă, din păcate, cu un total de 410 cazuri confirmate, Aradul rămâne tot pe locul trei pe țară, după Suceava și București.
Până astăzi, 20 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 8.936 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.017 au fost declarate vindecate și externate.
Totodată, până acum, 451 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman și Gorj, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 190 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 261 de pacienți.
Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 14.530 de persoane. Alte 42.846 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.
Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 98.491 de teste.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

four + seven =