Liviu Teodorescu lansează piesa „Unde îți zboară gândul?”

Foto: Arhiva

Facem o călătorie prin propria minte și încercăm să aflăm unde ne zboară gândul! Liviu Teodorescu pune pe note muzicale o poezie sensibilă, cu versuri care reflectă momentele în care gândul zboară la persoana iubită, când ești nostalgic pentru că există, astfel, o conexiune.
Ascultă piesa: https://liviuteodorescu.lnk.to/UndeItiZboaraGandul
Există numeroase momente în care „cădem pe gânduri”, iar mintea zboară acolo unde vrea ea, în trecut sau în viitor, clipe în care gândurile noastre nu mai stau cu noi și izvorăsc fără control. Gândul călătorește în timp, făcând un balans între trecut și viitor, fără a rămâne în prezent.
Unul dintre aceste momente este descris și în piesa „Unde îți zboară gândul?”, „unde îți zboară gândul când privești apusul”. Din acest motiv, pentru noul proiect, Liviu a filmat alături de Criss Blaziny, într-un decor inedit – pe terasa propriei sale case, fiind acompaniat de o chitară și de un cer senin, aflat la apus.
Piesa este compusă chiar de artist, muzică și text, și este precedată de single-ul „Mi-ai pus ceva în pahar”, lansat în urmă cu o lună, și va fi succedată de o serie de melodii pe care Liviu le va lansa în perioada următoare.
În contextul actual, toate activitățile s-au mutat online. Asta se întâmpla și în cazul lui Liviu Teodorescu, care a început o mini-serie pe Instagram, unde, în fiecare luni și joi, de la ora 19:00, intră live #DinVarfulPatului, și a avut invitați precum Antonio Pican, Dorian Popa, Ana Baniciu sau Ruby.
Liviu Teodorescu este, cu siguranţă, una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 705 mii de urmăritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariţia în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, „Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

4 × four =