Holograf ne aduce cu multă energie single-ul „N-ai de ce să pleci”

Foto: Arhiva

Pe principiul „n-ai de ce să pleci… din casă, formația Holograf ne aduce din izolare un videoclip filmat acasă, în decorul personal al fiecărui membru.
Cei cinci membri ai Holograf au filmat pe parcursul a câteva zile fragmente din videoclipul piesei „N-ai de ce să pleci”, totul fiind regizat și montat de către George Petrosel (Jurjak). În ipostaze amuzante, folosindu-se de diverse obiecte din casa proprie, dar și acompaniați de instrumentele muzicale, membrii trupei apar în ipostaze inedite.
Melodia „N-ai de ce să pleci” este compusă de Holograf, fiind masterizată de Simon Francis Mastering UK, și este lansată la un an de la single-ul „Pierd înălțimea din ochii tăi”.
Ascultă aici piesa: https://Holograf.lnk.to/NAiDeCeSaPleciPR
Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești, care ține mereu pasul cu schimbarea, dar își păstrează intact ADN-ul rock. După 40 de ani de succes continuu, ca întotdeauna, Holograf mizează pe un conținut de valoare și pe surse de inspirație autentice, care își găsesc mereu ecou în inimile fanilor care îi iubesc și îi urmăresc de zeci de ani.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici