Copiii cadrelor medicale, elevi la Colegiul Național Moise Nicoară Arad pot participa la pregătirea pentru examenele naționale

Copiii cadrelor medicale, elevi la Colegiul Național Moise Nicoară Arad pot participa la pregătirea pentru examenele naționale. Știrea a fost conformată de Inspectoratul Școlar Județean Arad, care a luat legătura cu conducerea Colegiului Național Moise Nicoară Arad. Mai mult, se precizează că este o știre falsă. Conducerea unității de învățământ nu a luat și nici nu a discutat vreodată o asemenea măsură.
În mediul online a apărut informația că, copiii cadrelor medicale, elevi la Colegiul Național Moise Nicoară Arad nu pot participa la pregătirea pentru examenele naționale.
„Imediat ce am văzut știrea, am luat legătura cu directorul unității de învățământ, care mi-a confirmat că nu s-a discutat și nici nu s-a luat o asemenea măsură. În concluzie, știrea este falsă și solicităm celor care au publicat această dezinformare să o retragă și să-și asume caracterul ei fals”, a declarat prof. Marius Gondor, Inspector școlar general.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici