Femeie umilită în CLM pentru că este pesedistă

O femeie a fost umilită de liberalii arădeni, conduși de primarul interimar Călin Bibarț, urmașul demn al lui Gheorghe Falcă.
Csilla Aur s-a aflat pe lista PSD Arad pentru consiliul local municipal. Prin demisia lui Ilie Cheșa din funcția de consilier local, următorul pe listă din partea social-democraților care ar fi urmat să ajungă în Consiliul Local Municipal a fost Csilla Aur. La inițiativa primarului Bibarț a fost inițiat „Proiectul de hotărâre nr. 190/2020 privind validarea mandatului de consilier local pentru doamna AUR Csilla”, unde chiar primarul a scris: „Propun aprobarea, de către Consiliul Local al Municipiului Arad, a proiectului de hotărâre având următorul obiect: validarea mandatului de consilier local al doamnei AUR Csilla”. A venit ședința, iar Csilla Aur nu și-a putut intra în drepturile conferite de voturile arădenilor. De ce? „Mandatul de consilier local al doamnei Aur Csilla nu a fost validat nici de această dată, proiectul de hotărâre neîntrunind necesarul de voturi “Pentru“” , se arată în comunicatul primit de la Primăria Municipiului Arad.
Csilla Aur a fost aleasă să-i reprezinte pe arădeni în Consiliul Local Municipal Arad. Este dreptul ei să devină consilier municipal. Urmașii brătienilor au vrut doar să umilească o femeie pentru că este pesedistă. Oricum, în Consiliul Local Municipal Arad liberalii împreună cu UDMR pot trece absolut orice proiect de hotărâre doresc, deoarece numărul consilierilor social-democrați este mic. Dacă liberalii nu doreau ca Csilla Aur să își preia mandatul, primarul interimar Bibarț nu trebuia să inițieze proiectul de hotărâre de CLM și să-l introducă pe ordinea de zi. Pentru echipa liberală în frunte cu interimarul Călin Bibarț nu contează că și alții, reprezentând alte partide, au primit votul arădenilor.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

20 + 13 =