VEZI AICI unde pune poliția radare în acest week-end

Foto: Arhiva

Polițiștii arădeni se pregătesc pentru minivacanța de 1 iunie. Echipaje de Poliție rutieră vor amplasa aparate radar pe principalele șosele din județ.
În perioada 29 mai – 01 iunie a.c., 757 de polițiști (552 de ordine publică, 42 de rutieră și 163 de la alte structuri) vor fi la datorie în fiecare zi, pentru menținerea ordinii publice și prevenirea accidentelor rutiere.
Zilnic, aproximativ 100 de patrule de siguranță publică, pedestre și auto, vor acționa pe raza județului Arad pentru descurajarea și combaterea faptelor de natură a aduce atingere ordinii și liniștii publice.
Pe drumurile naționale și pe arterele intens circulate, polițiștii rutieri vor fi prezenți cu radarele din dotare pentru impunerea respectării vitezei legale de către participanții la trafic. Astfel, vor fi monitorizate zilnic D.N. 79/A (zona Arad, Șofronea, Șimand), D.N. 7 (Arad – Deva), D.N. 79 (Arad – Oradea), D.J. 709/D.J. 792/C (Șiria, Pâncota), D.N. 69 (Arad – Timișoara), D.N. 79/A (zona Sebiș, Buteni, Vârfurile), D.J. 792/C, D.J 791 (zona Sântana) și pe raza municipiului.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

20 + fifteen =