Au început pregătirile elevilor în județul Arad

În perioada 2-12 iunie 2020, unitățile de învățământ din județul Arad organizează pregătire în vederea examenelor de bacalaureat și evaluare națională. Elevii care au optat pentru o pregătire în școală, ca și cadrele didactice implicate în această activitate, trebuie să respecte regulile stabilite printr-un ordin comun al Ministerului Educației și Ministerului Sănătății. În județul Arad, astăzi, 2 iunie 2020, au fost prezenți 2424 de elevi din clasele a VIII-a și 1257 de elevi, absolvenți ai claselor a XII-a, respectiv a XIII-a. Peste 700 de cadre didactice au sprijinit organizarea acestor activități de pregătire.
Elevii au parcurs, prin curtea școlii până la intrarea în unitatea de învățământ, un traseu bine delimitat și semnalizat, respectând normele de distanțare fizică. La intrarea în unitatea de învățământ a fost măsurată temperatura tuturor elevilor și cadrelor didactice. De asemenea, la intrarea în unitatea de învățământ, s-au asigurat materialele și echipamentele de protecție necesare (covorașe dezinfectante, măști de protecție, substanțe dezinfectante pentru mâini etc).
„În județul Arad, pregătirea pentru examenele naționale au început azi în bune condiții, neexistând nici un incident”, a declarat prof. Marius Göndör, inspector școlar general.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

2 × three =