Mihai Fifor: PNL a îngropat definitiv pasajul din Micălaca

Senatorul Mihai Fifor, președintele PSD Arad, arată că după opt luni de guvernare liberală, pasajul rutier din Micălaca a devenit un proiect abandonat. Este pentru a doua oară în istoria sa când lucrările la acest pasaj sunt abandonate sub aceeași guvernare. Întrerupte cu ani în urmă, lucrările la pasaj au fost reluate sub guvernarea PSD, fiind efectiv blocate de probleme cu unii proprietari de teren care nu au acordat drept de servitute lucrătorilor de la Enel pentru mutarea unor linii electrice. Liberalii au acuzat la vremea respectivă PSD, promițând că ei au soluții pentru pasaj. Au trecut opt luni și în loc de rezultate, lucrarea a fost din nou abandonată. Senatorul Fifor a postat pe contul său de pe o rețea de socializare un mesaj prin care îi acuză pe liberalii arădeni de îngroparea pasajului.
„De aproape 8 luni la guvernare, PNL a ingropat definitiv pasajul din Micalaca. Constructorul a abandonat santierul din lipsa de front de lucru si de solutii din partea autoritatilor liberale.
Degeaba isi spun Falcă şi Bibarţ traditionalele poveşti nemuritoare prin presă, realitatea îi contrazice, pasajul rutier din Micălaca este un proiect abandonat, iar asta dupa 8 luni de guvernare PNL.
E corect să amintesc faptul că ne-am zbatut si ne-am achitat, conform promisiunilor făcute arădenilor, de finalizarea şi darea în folosinţă a pasajului de la CET. Si tot noi, cu eforturi contracronometru, am reluat lucrarile la pasajul de la Micalaca. Abandonat acum de prietenii lui Falca.
Te şi doare capul când vezi de câtă ipocrizie pot să dea dovadă cei de la PNL. Au guvern, au ministru, au europarlamentar si vicepresedinte national in partid şi totuşi nu se mişcă niciun fir de iarbă la pasajul din Micălaca de luni de zile.
Da, cunoaştem tema legată de exproprieri, dar Falca si ai lui au avut suficientă vreme sa lase povestile cu greaua mostenire si să rezolve problema, să găsească soluţii.
Auzim doar scuze şi pretexte menite să mascheze incompetenţa liberală şi lipsa de respect faţă de arădeni. Solutii, zero. Cum, de altminteri, ne-au obisnuit in 16 ani de guvernare locala. Minciuna, jaf si solutii 0. Reteta preferata a cuplului Falca-Bibart.
#PNLzeroSolutiipentruArad”, a scris Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

five + 6 =