Curs de bucătar la CCIA

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a judeţului Arad în parteneriat cu Centrul de Cursuri și Consiliere Profesională Vest –Ar organizează cursul de calificare – BUCĂTAR (NC 5122.2.1).
„Cursul se adresează tuturor persoanelor interesate de domeniul culinar, atât celor care doresc să profeseze ca bucătari calificați, cât şi celor care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile în bucătărie”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.
Tematica cursului:
• pregătirea şi depozitarea diverselor feluri de mâncare (antreuri calde şi reci, fripturi, gustări calde şi reci, mâncăruri din carne, mâncăruri din legume, orez, paste făinoase, dulciuri, fonduri glace, mâncăruri din pește şi fructe de mare, salate şi sosuri)
• manipulare cuțit profesional
• pregătirea stocurilor
• sosuri
• forcemeats și aluaturi
• instrucțiuni privind siguranța, igiena, organizarea
Toate tematicile se vor discuta cu materia primă pe masa de lucru. Lector invitat va fi Chef MARCELA. Cursul se va derula pe o perioada de 5 luni şi se va finaliza cu examen, în prezenţa unei comisii ANC.
Certificatele obținute la absolvirea cursului au recunoastere națională şi internatională şi sunt emise de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale.
Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională CCIA Arad – strada Cloșca nr. 5, telefon 0730188299, carmen.crisan@ccia-arad.ro.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

thirteen + 7 =