Poliția a trecut la verificat terase

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii arădeni, împreună cu efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, polițiști locali, reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Autorității Naționale Sanitare Veterinare pentru Siguranța Alimentelor, Ministerului Sănătății și Inspectoratului Terirorial de Muncă Arad au desfășurat o acțiune de amploare. Acțiunea a avut ca scop verificarea respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă de agenții economici care desfășoară activități la terase, baruri, plaje, cluburi în aer liber, unde este semnalată prezența unui public numeros.
Au fost verificate 240 de societăți comerciale, atât din municipiu cât și în județ, fiind aplicate 10 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 3 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/91 R și 1 în baza legii 12/1990.
Aceste acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare, pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică în contextul măsurilor de relaxare.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

nine + 19 =