Jurjak lansează piesa “Un tip norocos”

Un blues perfect la sfârșit de săptămână, la sfârșit de lună, vine la pachet cu dorul de ducă, cu liniște și detașare. Jurjak lansează piesa “Un tip norocos”, extrasă de pe următorul album – “Hoții de vise”.
Simplu și concis, o parabolă inspirată din actualitate, “Un tip norocos” poate fi oricare dintre noi, în orice context. Norocul este inconsecvent, dar aduce cu sine fericire, reușite, bunăstare. “Cred că piesa caracterizează starea noastră actuală și toți avem nevoie de puțin noroc… să fim sănătoși să ne vedem de viață”, a declarat Jurjak.
Muzica și producția sunt realizate de Jurjak, iar versurile sunt adaptate după Tudor Arghezi. Videoclipul este regizat tot de Jurjak și il aduce in prim plan pe actorul Adrian Ciobanu, cunoscut pentru rolurile din filme precum “Nunta mută”, “Maria, Regina României”, “Funeralii fericite”, dar și multe alte proiecte.

Tot despre noroc ne-a vorbit Jurjak și în anterioara melodie, “Jocuri de noroc”, în care puncta că norocul ți-l poți face singur sau, pur și simplu, dă peste tine.
Melodia “Un tip norocos” va fi inclusă pe al treilea material discografic, pe care Jurjak îl va lansa în curând, și de pe care a extras până în prezent, piesele „Inima de piatră”, „Timpul” și “Jocuri de noroc”
Primul album lansat de Jurjak se numește “Lemon Blues” și a apărut în 2016. În octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial „Blues Berry”; un album cu influențe blues, electro, rock și folk, pe care se regăsește și piesa „Imnul Minerilor”, nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrila”. Cel de-al treilea material semnat de Jurjak se va numi “Hoții de vise”.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici