„Gala Bute”, la Arad? Celebrul luptător Daniel Ghiță arată cum s-a dat un tun din bani publici

Acuze incendiare privind cheltuirea banului public pentru manifestări și gale mediocre au fost postate pe contul său de pe o rețea de socializare de către cunoscutul luptător Daniel Ghiță. Acesta a solicitat în mod oficial, așa cum arată pe Facebook, de la Consiliul Local Arad, suma cu care a fost finanțată de la bugetul local gala Dynamite Fighting Show. Suma de 200.000 lei i se pare enormă lui Daniel Ghiță, un cunoscător în domeniu, care a arătat că în alte orașe, sumele alocate pentru evenimente similare sunt mult mai mici. Daniel Ghiță a făcut chiar o paralelă cu celebrul caz „Gala Bute”. „Azi, am primit informația, ca DFS (gala PeNeLe) a încasat 200.000 lei de la Consiliul Local Arad! 41.165€ bani publici! Aștept și răspunsul cât s a încasat de la Consiliul Judetean, ramura Sport! La Piatra Neamț era 30.000 Lei, Consiliul Local și 170.000 Lei Consiliul Judetean! Gale private pe bani publici!???
De ce nu primesc răspuns ? Faceți gale pe bani publici? Cand sportivii sunt plătiți cu 200-300€?
Care este diferența între gala Bute și aceste gale mediocre, susținute pe bani publici! Inadmisbil așa ceva!
Cu 41.000€ se puteau aloca săracilor sau celor care au nevoie, nu partidelor politice, mascate sub gale de sport, mediocre, marca PeNeLe!
Va place banul public ? Dacă, voi tăceți și acceptați aceasta mizerie, nu vom schimba niciodată! Nimeni nu primește bani publici, care merg in buzunarele unor șmecheri. Aceștia nu au dovedit nimic in sport! Jefuiesc , fără nicio jena, banul public!
Care este diferența între gala Bute și aceste gale, mediocre? Alții fac pușcărie, și alții jefuiesc toate Consiliile Locale si Consiliile Judetene? Nu răspundeți?
Așa va îmbogățiți pe chilotareala la TV si bani publici ?
Înțeleg, ca este „visul tău” sa jefuiesti banul public, dar nu este și visul nostru, ca se fura de la cei saraci!
Răspuns ?”, a postat Daniel Ghiță pe contul său de Facebook.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

five × 5 =