Cinci sirieni și algerieni au fost prinși la frontiera cu Ungaria

Foto: Arhiva

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Nădlac I și II au depistat cinci cetățeni din Siria și Algeria, care au încercat să treacă ilegal granița în Ungaria. În data de 21.09.2020, în jurul orei 21.30, polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat, la aproximativ 250 de metri față de linia de frontieră cu statul vecin, două persoane care se îndreptau pe jos spre teritoriul Ungariei și care nu își justificau prezența în zonă. Imediat, cei doi cetățeni străini au fost preluați și transportați la sediul Sectorului P.F. Nădlac, pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că cei doi sunt cetățeni sirieni, un bărbat și o femeie, în vârstă de 29, respectiv 33 de ani.
În dimineața zilei de 22.09.2020, în jurul orei 02.00, la P.T.F. Nădlac II, polițiștii de frontieră au observat la aproximativ 50 de metri de linia de frontieră, trei persoane care se îndreptau pe jos, spre teritoriul Ungariei. La cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt trei cetățeni din Algeria, cu vârste cuprinse între 25 și 27 de ani.
În ambele cazuri, persoanele în cauză au declarat că doreau să ajungă în state din vestul Europei.
Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetățenii sirieni și algerieni, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

two + 14 =