Noaptea, ca hoții, lucrează „boții”

Termenul „boți” provenit din robotică a fost preluat pentru a desemna programe cibernetice programate să facă anumite operațiuni. În general, termenul este folosit în legătură acțiuni ale hackerilor care comit fraude pe internet. Fără a intra în mai multe amănunte decât este cazul, atunci când vorbești de „boți”, te referi la lucruri necurate pe care entități care doresc să rămână neidentificate le practică în rețea.
Iată însă că „boții” au ieșit, vorba vine, la lumină în întunericul nopții arădene. O rețea de „boți” a răspândit un virus informațional pe suport de hârtie, care a fost aruncat în curțile arădenilor. „Boții” au fost mascați (ceea ce arată că au fost responsabili în vreme de pandemie) și au avut glugile trase peste cap. Ei au fost coordonați de un „bot” central, cu telecomandă în cancelariile unor politicieni locali, maeștri ai „boților”. Virusul lor informațional răspândea mesaje denigratoare la adresa unui candidat care chiar asta a promis, că în Arad va termina cu politica din ultimii 16 ani a „boților” și a „programatorilor” lor. Așa au acționat „boții” bine coordonați de „botul” de cabinet pe străzile Aradului: noaptea, ca hoții.
Șopârlița noastră a urmărit cu interes acțiunile „boților” prin Arad și a tras concluziile de rigoare. Cine nu a avut absolut nici o curiozitate legată de indivizii mascați care au bătut străzile orașului, echipați cu glugi și prestând activități suspecte au fost organele de ordine. Somnul lor dulce a favorizat „boții” care au infectat informațional Aradul. Sau au fost și ele virusate de vreun „bot” mai agresiv?

Acest material publicistic este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici