Un doctor a cărui pacientă a murit a fost prins la Nădlac: încerca să fugă din țară

Medicul estetician Călin Doboş a fost reținut la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota (autostradă), pe sensul de ieșire din țară. El a încercat să plece din țară după ce a fost condamnat vineri pentru săvârşirea infracțiunii de ucidere din culpă.
În această dimineață, în jurul orei 02.30, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din România, dr. Călin Doboș, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în municipiul București. La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea din data de 11.12.2020, pentru săvârşirea infracțiunii de ucidere din culpă. Bărbatul a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurile legale care se impun.
Medicul a fost condamnat vineri, de Curtea de Apel Galaţi, la trei ani de închisoare cu executare şi interdicţia de a exercita profesia pentru o perioadă de patru ani, într-un dosar în care a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma decesului unei femei de 37 de ani din Galaţi, arată https://www.stiripesurse.ro/. Acesteia doctorul i-a făcut o liposucţie într-o clinică privată din Galaţi, la acel moment el fiind specializat în chirurgie maxilo-facială. Rudele femeii au acuzat că aceasta a murit după ce a suferit, în timpul intervenţiei făcute de Doboş, mai multe perforaţii ale intestinului. În primă instanţă, Călin Doboş a fost achitat de Judecătoria Galaţi.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

seventeen + seventeen =