Chef privat spart de jandarmi și polițiști tocmai la cantonul silvic de la Monoroștia

Foto: Arhiva

Ochiul vigilent al organelor de ordine „bate” chiar și acolo unde nu ne-am fi așteptat. Un chef privat cu participarea a 20 de persoane a fost spart de jandarmi și polițiști tocmai la cantonul silvic de la Monoroștia. Jandarmii și polițiștii din Săvârșin spun că s-au sesizat din oficiu asupra acestui fapt.
„În cursul nopții de 17/18 aprilie a.c., polițiștii Secției 8 Săvârșin împreună cu jandarmii, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, într-un canton silvic din localitatea Monoroștia, ar avea loc un eveniment privat, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020. La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre o petrecere, la care participau 20 de persoane. Toți participanții au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 5000 de lei conform Legii 55/2020 pentru participarea la eveniment e private în spații închise.
Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.)”, se arată într-un comunicat emis de Poliția arădeană.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

eleven + 8 =