Transport ilegal de țigări de contrabandă oprit la ieșire din țară la Nădlac: 2737 pachete de țigări în valoare de 54.740 lei

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au descoperit, ascunse într-o autoutilitară, 2.737 de pachete de ţigări, în valoare de 54.740 lei, pe care şoferul a încercat să le scoată din țară fără documente de proveniență.
În data de 17.04.2021, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, judeţul Arad, un cetățean român în vârstă de 43 de ani, însoțit de un alt cetățean român în vârstă de 38 de ani s-a prezentat la ieșirea din țară, la volanul unei autoutilitare înmatriculate în România.
În urma controlului amănunțit, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse sub banchete, într-un spațiu special amenajat, mai multe pachete cu țigări.
În cadrul cercetărilor preliminare, pasagerul a declarat că a cumpărat țigările de la o persoană necunoscută și urma să le transporte în Franța, șoferul autovehiculului neavând cunoștință despre acest lucru.
Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 54.740 lei, a fost ridicată în vederea confiscării. Îîn cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cazului să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

nineteen − nine =