Curs de Inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă la Camera de Comerţ Arad

Camera Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează începând cu data de 20 mai 2021, cursul autorizat de Inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă (cod COR 315723). Cursul este organizat pe durata a 80 de ore pentru specializare, cei interesaţi putând să dobândească competenţele necesare pentru obţinerea unui certificat de absolvire eliberat de Ministerul Educaţiei Nationale şi Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, fiind recunoscut la nivel naţional şi în toate ţările care au aderat Convenţiei de la Haga.
„Securitatea şi sănătatea locului de muncă sunt doi factori extrem de importanţi în activitatea desfăşurată de orice agent economic şi sunt elemente esenţiale pentru eficienţa şi succesul unei afaceri”, a declarat președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.
Cerinţele minime de pregătire sunt: nivel mediu – 80 ore, studii învăţământ postliceal în profil tehnic. Cerinţele legislative specifice sunt cele prevăzute în legea nr. 319/2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă, HG 1425/2006.
„Inspectorul în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă îşi desfăşoară activitatea în cadrul serviciilor interne/externe de prevenire şi protectie sau ca lucrător/angajator care se ocupă de activităţile de prevenire şi protecţie în orice organizaţie, conform legii 319 din 2006 şi a HG 1425 din 2006”, explică prof. Carmen Crişan.
Acte necesare (în copie): BI/CI, diploma de studii, certificat de naştere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).
Înscrierile se fac prin email la adresa carmen.crisan@ccia-arad.ro, persoană de contact prof. Carmen Crişan, tel.: +40730 188 299.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

1 × five =