Pe surse: Ilie Cheșa a demisionat din funcția de președinte interimar municipal al PSD Arad

O știre politică a apărut pe surse în această seară: Ilie Cheșa, consilier municipal PSD, a demisionat din funcția de președinte interimar municipal al PSD Arad. Conform surselor noastre, acesta ar fi postat vestea pe grupul închis de Facebook al partidului, motivând că nu s-ar mai fi simțit dorit în această postură.
Ilie Cheșa este recunoscut pentru asemenea gesturi radicale: a mai demisionat în perioada când PSD Arad era condus de Dorel Căprar apoi, după ce demisia sa a fost înregistrată deși el a încercat să recupereze hârtia respectivă, a reușit să revină asupra deciziei. El a fost recuperat de echipa câștigătoare a lui Mihai Fifor, în ciuda instabilității sale politice, fiind promovat președinte interimar la municipiu. A mai existat un moment tensionat când s-a pus problema definitivării listei PSD Arad pentru alegerile parlamentare, când nu a fost desemnat de colegi pe un loc eligibil. Acum, a demisionat din funcția interimară.
În conjunctura tulbure de la CLM Arad, după cum am aflat pe surse, Ilie Cheșa era susținut de conducerea județeană a PSD, în frunte cu deputatul Mihai Fifor, președintele județean al PSD Arad, pentru a doua funcție de viceprimar al Aradului, rămasă încă neocupată.
Dacă se va confirma știrea despre noua sa demisie, este dificil de spus cum va reacționa conducerea PSD Arad în fața a acestei a treia decizii unilaterale surprinzătoare a lui Ilie Cheșa.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

nine + 12 =