Arădeanul Alexandru Crețu, cel mai bun portar la Drobeta Kids Junior Cup 2021. UTA 2014, locul doi

Drobeta Turnu Severin a găzduit, în week-endul trecut, competiția de fotbal Drobeta Kids Junior Cup 2014, care a reunit mici fotbaliști din cinci județe. Competiția a fost organizată pentru copii născuți în anul 2014.
UTA (2014) a avut un parcurs excelent, reușind să joace finala: UTA – ATH Slatina 13-3; UTA – Panduraşul Tg.Jiu 17-1 şi UTA – CSM Ciprian Dinu 6-2.
În finală, micii jucători arădeni au cedat, la limită, cu 2-3, în fața Ripensiei Timișoara. Arădenii s-au întors acasă cu trofeul decernat pentru Cel mai bun portar al turneului, pentru Alexandru Crețu.
„Este a VI a ediţie a turneului Drobeta Kids Junior Cup. În această competiţie a copiilor născuţi în 2014 avem 12 echipe din cinci judeţe. Este o competiţie pe care eu o organizez la mai multe categorii de vârstă în timpul unui an. Încerc să acopăr toate categoriile de vârstă, de la cei mici: 6, 7 ani până la 13, 14 ani”, a declarat Cristian Ţigănele, organizator şi antrenorul Drobeta Kids.
Clasament final:
Ripensia Timişoara – Locul I
UTA Arad- Locul II
ACS Ciprian Dinu – Locul III
Sport Kids Drobeta – Locul IV
Lotul UTA-ei a fost compus din: Alex Creţu, Brian Vaida, Alecses Popa, Patrick Şerban, Raul Pancrat, Andy Nastasa, Ianis Ştirb, Fabian Naghi.
Echipa din Arad a fost însoţită de antrenorul secund Andrei Haloş, pentru că „principalul” Dani Mărcuş s-a aflat în turneu cu echipa de fete.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

five × two =