Și totuși: Bărbat sancționat la Zăbrani pentru că s-a plimbat în ziua alegerilor cu microbuzul cu însemnele USR-Plus

Un lider USR-Plus a fost filmat astăzi în apropierea unei secții de votare din Zăbrani, cu un microbuz inscripționat cu însemnele și slogane de campanie ale USR-Plus.

Vezi aici: https://dev.arad24.net/2021/06/27/video-socant-un-lider-al-usr-plus-arad-a-recunoscut-ca-a-dus-oameni-la-vot-la-zabrani-cu-microbuzul-partidului/

Deși imediat după ce am postat știrea, în care era inclus și un clip video în care acesta spunea că ar fi plimbat oameni la vot, Poliția arădeană a anunțat că nu au fost incidente la vot, curând s-a revenit cu următorul comunicat: „Polițiștii Secției 7 Rurală s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că astăzi, un bărbat de 47 de ani, din Zăbrani, s-ar fi plimbat cu mașina prin localitate, în jurul orei 16,00, având aplicat pe autoturism sigla și însemnele unui partid politic. Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform art. 108 lit. ș) din Legea 115/2015, pentru continuarea propagandei electorale în ziua votării”.
Am primit confirmarea că este vorba despre cel care a condus microbuzul cu însemnele USR. Încă nu s-a anunțat dacă urmează și o sancțiune pentru influențarea votului, pentru că plimbarea alegătorilor spre urne cu un autoturism inscripționat cu însemnele unui partid politic în ziua votării nu poate fi interpretată altfel decât influențarea acestora pentru a vota partidul respectiv.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

two × 5 =