Ramona Lile: “Au început înscrierile la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad”

Vrei să fii student la una dintre cele 9 facultăți ale universității de stat? Vino, în perioada 5-23 iulie, la centrul unic de înscriere situat în Palatul BNR, Bd. Revoluției nr. 77 (vis a vis de Primăria Arad) și poți opta pentru oricare dintre programele următoarelor facultăți: Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Design, Facultatea de Inginerie, Facultatea de Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului, Facultatea de Științe Umaniste și Sociale, Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială, Facultatea de Științe Exacte sau Facultatea de Educației Fizică și Sport. Pentru Facultatea de Teologie, înscrierile vor avea loc la sediul facultății din Strada Academia Teologică, nr. 11-13.
Programul de înscrieri este de luni până vineri între orele 9.00-17.00, iar sâmbăta și duminica între orele 9.00-13.00. Taxa de înscriere: 100 lei.
Înscrierea online se face direct pe site-ul universității de stat https://core.uav.ro/admitere.
„Îi așteptăm pe cei care doresc să-și continue studiile liceale la una dintre facultățile universității arădene de stat. Îi așteaptă un învățământ de calitate, profesori excepționali, locuri bugetare, burse, locuri în cămin și multe oportunități de dezvoltare personală prin programele Ligii Studenților din UAV”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

four × 1 =