USR-Plus aduce acuze dure: consilierii locali municipali liberali votează doar interesele partidului

Foto: Arhiva

Au fost votați de arădeni să îi reprezinte în Consiliul Local Municipal, dar ajunși acolo, consilierii locali ai PNL au uitat de cei care i-au votat. Aceasta este concluzia partenerilor de guvernare, USR-Plus, după ședința de Consiliu Local Municipal Arad, unde proiecte de hotărâre propuse de USR au căzut la vot.
În Consiliul Local Municipal, consilierii nu votează întotdeauna pentru interesele arădenilor, ci pentru interesele partidului sau ale unor oameni protejați de partid. O spun chiar reprezentanții USR-Plus care arată că pentru a le trece cele două propuneri de proiecte de hotărâre depuse (transformarea în zonă pietonală a Bulevardului Revoluției și o piață volantă în Piața Avram Iancu) au negociat cu PNL. „Lucrurile s-au schimbat când votul consilierilor USR PLUS a condus la respingerea prelungirii termenului de realizare al unui proiect susținut de PNL, deși acesta nu fusese realizat în cei 5 ani de când a fost votat prima dată. Beneficiarul acestui proiect nu este altcineva decât protejatul europarlamentarului Gheorghe Falcă, secretarul de stat Mihai Pașca, la rândul său membru cu importanță al PNL Arad”, spun cei de la USR-Plus. Ceea ce a urmat se întâmplă de ani de zile în CLM: „Așa că represaliile nu s-au lăsat așteptate: consilierii PNL au început să primească mesaje, a avut loc și o pauză, iar la final, PNL a respins cele două proiecte propuse de USR PLUS”.
USR-Plus, partenerul de guvernare al liberalilor, s-a supărat și dă cărțile pe față: „În Arad, PNL a demonstrat fără drept de apel că nu este de partea cetățenilor”.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

1 × 2 =