Cine se sperie de faptul că Mladin este liber? Cosmin Mladin a dispărut din nou, Daniel Copil a fost reținut

Foto: Arhiva

Astăzi, magistrații Tribunalului București au decis instituirea măsurii arestului preventiv pentru Cosmin Mladin și Daniel Copil, considerați capii traficului de țigări din Arad. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel București.
Cosmin Mladin și Daniel Copil au dispărut cu câteva ore înainte de cele 157 de percheziții efectuate în județul Arad de către DIICOT și s-au prezentat direct în fața judecătorilor bucureșteni la termenul la care au fost citați. Polițiștii arădeni nu au reușit însă să-i găsească înainte de acest termen. Deoarece magistrații Tribunalului București au decis ca abia astăzi să se pronunțe în acest dosar, Mladin și Copil au fost lăsați liberi.
Astăzi, după pronunțarea sentinței care nu este definitivă, polițiștii arădeni au plecat în căutarea lui Mladin și Copil pentru a pune în aplicare mandatul de arestare. „Polițiștii arădeni au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă, emis la data de 26 iulie a.c., de magistrații Tribunalului București, pe numele unui bărbat de 40 de ani, din Pecica, cercetat pentru mai multe infracțiuni. Acesta a fost depistat pe raza localității Pecica, urmând a fi preluat de polițiștii de investigații criminale în vederea punerii în aplicare a măsurilor dispuse de instanță”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Arad. Cel reținut este Daniel Copil. Cosmin Mladin nu a fost găsit. De fapt, din nou dispărutul Cosmin Mladin a și declarat că nu s-a ascuns în tot acest timp și că este nevinovat. Faptul că judecătorii bucureșteni au amânat să se pronunțe timp de câteva zile în cazul solicitării de arestare a celor doi i-a oferit ocazia de a se face nevăzut atâta timp cât nu a avut nici o măsură restrictivă dispusă pe numele său, până azi.
Probabil, acum polițiștii arădeni vor încerca să afle de la Daniel Copil cât mai multe informații. Nu de alta, dar fără sprijinul lor, rețeaua formată dintr-o sută de oameni nu ar fi funcționat patru ani, nestingherită, la Arad.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

six + two =