Șocant! Se distruge baza Constructorul pentru un birt al unor membri marcanți PNL: USR și PMP susțin proiectul

Scandal pentru baza sportivă Constructorul: PNL distruge încă o bază sportivă, de această dată, Constructorul. Sub pretextul acordării bazei Constructorul vecinei de duplex a președintelui PNL Arad, Gheorghe Falcă, dar și universității unde este cadru didactic șeful PNL Arad, de fapt, s-a deschis calea pentru diverse afaceri pentru unii membri ai partidului. Totul a putut fi înfăptuit cu complicitatea consilierilor locali municipali USR PLUS, care nu s-au opus și nu au votat amendamentul propus de social democrați, prin care baza ar fi rămas efectiv una sportivă. După ce au votat, consilierii USR PLUS care speră că vor primi de la PNL al doilea post de viceprimar, au realizat că votanții lor s-ar putea să nu vadă cu ochi buni acest lucru și culmea ipocriziei, se întreabă a cui este terasa care e deschisă pe baza Constructorul și cine a dat aprobarea, când acest lucru îl știe toată lumea, chiar după numele pe care îl are respectivul local. Un lucru este cert: PNL, USR și PMP au mai distrus o bază sportivă.
„Ipocrizia este dusă la extrem de către cei de la USR Arad, care, nici cu dovezile pe masă, nu au decenta să recunoască faptul că nu sunt altceva decât o „remorcă“ a baronului portocaliu Gheorghe Falcă, un „apendice“ care ar fi trebuit eliminat la vot, în 27 septembrie, fiind la fel de toxic pentru Arad ca si regimul PDL/PNL. Spuneam, în 27 septembrie, că USR nu face altceva decât jocurile lui Falcă, fiind trimiși în față pentru a bloca un proiect onest și benefic Aradului, pe care l-am propus la aceste alegeri. Astăzi, vedem din nou tovărășia PNL-USR în toată splendoarea ei, cârdășie care duce la distrugerea uneia dintre cele mai îndrăgite baze sportive ale Aradului, “Constructorul”, loc în care, în aceste zile, a fost deschis birtul unui lider PNL, în mijlocul unui teren de sport”, a declarat deputatul social-democrat Mihai Fifor. Președintele PSD Arad arată că îngroparea a încă unei baze sportive a Aradului, după demolarea majorității stadioanelor, nu se putea face fără complicitatea celor de la USR, care din nou s-au supus ordinului venit din partea lui Falcă. Așa cum, nici distrugerea Pieței Catedralei nu ar fi fost posibilă fără aceeași complicitate, ușor voalată. „Știind ce se află în spatele intențiilor PNL-USR, consilierii PSD au propus, atunci când s-a discutat în Consiliul Local Municipal cedarea în regim gratuit a Bazei “Constructorul” către Universitatea “Vasile Goldiș”, un amendament prin care să se interzică schimbarea destinației acelor terenuri, tocmai pentru că se anunța că acolo toxicul PNL pregătea deschiderea unei terase. Ce au făcut cei de la USR Arad? Au votat cot la cot cu PNL, alături de un alt ipocrit, pe nume Cristian Galea – groparul Pieței Catedralei, împotriva acestui amendament, dând astfel frâu liber desființării Bazei “Constructorul”, unde își vor face loc birturi și restaurante, care au în spate, direct sau indirect, fruntași liberali. Cu maximă ipocrizie, USR Arad apare astăzi cu un comunicat de presă, în care anunță tot felul de demersuri pentru a bloca schimbarea destinației acestei baze sportive” , a declarat deputatul social-democrat Mihai Fifor.
Președintele PSD Arad arată că ipocrizia celor de la USR nu are limite: „Chiar nu aveți nicio remușcare atunci când votați cot la cot cu PNL și PMP, pentru distrugerea simbolurilor orașului, pentru transformarea Aradului într-un municipiu de mâna a II-a? Chiar credeți că nu se cunoaște tertipul prin care Daniela Sabău, consiliera USR, amnezică in “Declarația de interese” cu acțiunile de la TOP, a făcut, alături de Galea, ca Piața Catedralei să dispară?”.
Președintele PSD Arad arată că în cazul bazei Constructorul, dacă doreau salvarea acesteia, „consilierii USR ar fi votat amendamentul propus de colegii mei de la PSD, iar astăzi n-ar mai fi avut ocazia să se facă de râs, mimând grija pentru acele terenuri de sport pe care le-au desființat cu mâna lor”.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

sixteen + 10 =