Parteneriate de succes ale Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UAV

Stagii de practică, implicarea în activități sportive de anvergură care promovează mișcarea sunt acțiuni pe care Facultatea de Educație Fizică și Sport le derulează în colaborare cu instituții publice. Fie că sunt studenți ai specializării educație fizica și sport sau kinetoterapie și motricitate specială, toți se bucură de beneficiile acestor parteneriate.
„Universitatea de stat din Arad are sprijinul autorităților județene în derularea proiectelor facultăților din cadrul UAV. Pentru studenți acest sprijin înseamnă participarea la proiecte, înseamnă un plus de expertiză, înseamnă oportunitatea de a pune în aplicare tot ceea ce învață în cadrul cursurilor”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.
„Putem aminti despre stagiul de practică în activități turistice derulat în Moneasa în cadrul căruia studenții au făcut drumeții, jocuri de mișcare, competiții sportive, concursuri de orientare sportivă. Studenții, susținuți de asist. univ. drd. Petran Denis, au avut șansa să învețe despre peșteri, speologie, trasee turistice din zona Moneasa, salvare montană sau din peșteri. Implicarea salvatorilor de la Salvaspeo, Mihaela, Robert și a coordonatorului serviciului Mihai Besesek a fost extraordinară”, a explicat lect. univ. dr. Viorel Ardelean, coordonatorul acțiunii.
Partener în acest proiect a fost Serviciul Salvamont – Salvaspeo, Moneasa, din subordinea Consiliului Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad, administratorul Taberei Moneasa.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

eighteen + fifteen =