Scriitoarea Lia Alb își lansează a zecea carte

Joi, 02 septembrie 2021, la Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad, va avea loc lansarea volumului intitulat „Iov și… Iova și”, semnat de prozatoarea arădeană Lia Alb. Evenimentul cultural se va desfășura începând cu ora 17:00, în spațiul generos în aer liber, oferit de Grădina de Lectură a instituției arădene.
Cu acest prilej, publicul prezent la lansare se va întâlni atât cu prozatoarea Lia Alb, pseudonimul literar al avocatei arădene Viorica Popescu, cât și cu invitații speciali care vor prezenta volumul: Robert Șerban și Gheorghe Schwartz. Lansarea de carte va fi moderată de Lucia Bibarț.
Autoarea propune un volum de suflet și pentru suflet, un volum apărut în remarcabile condiții grafice la Editura Gutenberg Univers, Arad, 2021, și care relevă chiar prin titlul propus cititorilor, un profund sentiment și simbolism religios, devenind astfel o adevărată lecție literară, ce, prin propriul flux epic, evidențiază drama, realitatea și sensul suferinței în viața oamenilor lui Dumnezeu.
Astfel, semnând al zecelea volum, autoarea arădeană Lia Alb pune la dispoziția cititorilor un bogat conținut literar, evidențiat atât în format print, cât și online, disponibil prin platforma digitală a Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad: https://bibliotecaarad.ro/.
În caz de condiții meteo nefavorabile, evenimentul se va desfășura în spațiul oferit de Secția de Artă și Multimedia „Sabin Drăgoi”.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

ten − 8 =