ALDE la Școala de Vară

În week-end, la Jupiter, a avut loc Școala de Vară a Organizației Femeilor Liberal Democrate.
Reunite în jurul crezului liberal “Prin noi înșine”, membrele OFLDE și-au propus ca, prin ambiția, tenacitatea și propriile forțe, să contribuie la construcția noului ALDE și să îi convingă pe români că trebuie să-și recâștige spiritul liberal autentic.
Participantele la Școala de vară OFLDE au lucrat împreună, pe parcursul a trei zile, la o serie de proiecte care pot antrena transformări de impact pentru societatea românească, în domenii precum economie, infrastructură și educație. De asemenea, membrele OFLDE au avut ocazia să-și dezvolte aptitudinile de comunicare politică și inter-personală, dar și să afle care sunt atributele necesare unui lider, pentru a-și crește astfel nivelul de reprezentare în viața politică și în funcții publice.
„Jos pălăria pentru colegele mele din OFLDE! Am fost în mijlocul lor și sunt plăcut surprins de modul în care s-au mobilizat și au lucrat împreună la câteva proiecte de interes național, pe care îmi doresc să le dezvoltăm în cadrul ALDE, prin OFLDE”, a declarat liderul ALDE, Daniel Olteanu.
Femeile liberal democrate și-au desemnat noua structură de conducere, iar pentru funcția de președinte interimar a fost nominalizată Mihaela Hușanu. Din partea filialei ALDE Arad a participat Amalia Gornic.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

11 − 6 =