„Complet Necunoscuți”, spectacol de teatru – film la Filarmonica Arad

Leonid Doni, Paul Ipate, Adrian Ștefan și Octavian Strunilă vin la Filarmonica Arad, în 2 octombrie, la ora 19.00, cu spectacolul de teatru – film „Complet Necunoscuți”.
În cadrul evenimentului de la Arad va avea loc proiecția filmului „Complet Necunoscuți”, care a fost prezentat în premieră la TIFF, urmată de un spectacol de teatru susținut de actorii mai sus menționați. „Voi conduce personal o caravană care va duce acest spectacol în fiecare colțișor din această țară! Acest spectacol merită văzut! Este combinația perfectă între o comedie inteligentă și sobrietatea unei teme care ne preocupă pe toți în pragul maturității: lupta pentru a atinge fericirea, pentru a ne găsi echilibrul, pentru a supraviețui în cuplu! Oamenii trebuie sa vadă acest spectacol! Acest film care este cu adevărat un film pentru publicul larg! Un film la care, în sfârșit, veți râde! Veți râde sănătos, veți râde românește și inteligent! Într-o singură seară veți trăi doua experiențe senzoriale diferite: teatru și film!”, spune Octavian Strunilă, regizorul filmului „Complet Necunoscuți”.
„Complet Necunoscuți” este varianta românească a producției – record „Perfetti Sconosciuti”, de Paolo Genovese, re-ecranizată în peste 20 de țări. Octavian Strunilă își propune, ca regizor al filmului, să exploateze la maximum umorul de situație și mizează pe o distribuție de nota zece! Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni, Alex Conovaru, Ada Galeș, Gabriel Răuță, Adrian Ștefan și Catia M. Tănase sunt protagoniștii, cunoscuți publicului atât pentru rolurile din teatru, cât și din producții TV și seriale.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

3 × 1 =