Începe stagiunea la Marionete

„Minunatele aventuri ale lui Nils Prichindelul” este spectacolul care marchează debutul stagiunii 2021-2022 pe scena Trupei Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad. Evenimentul are loc duminică, 19 septembrie, de la ora 11.00.
„Ne dorim ca noua stagiune, care stă sub semnul a 70 de ani de teatru de marionete la Arad, să fie una… de ținut minte. Prima parte a ei înseamnă, pentru cei mai mici și mai fideli spectatori ai noștri, o invitație la Festivalul Internațional de Teatru de Animație „Euromarionete”, între 10 și 15 octombrie, dar și o premieră: „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte” de Eduard Covali, în regia lui Ștefan Iordănescu. Sperăm ca situația epidemiologică să ne permită să ne ținem porțile deschise pentru spectatori”, spune Bogdan Costea, manager TCISA
Prima reprezentație a noii stagiuni înseamnă o întâlnire cu actorii Adina Doba, Sorin Dorobanțu, Oana Rogojină, Mircea Moș și Cristian Bordaș. Regia spectacolului „Minunatele aventuri ale lui Nils Prichindelul” este semnată de Adela Moldovan, scenografia de Marian Sandu, iar muzica de Cári Tibor.
Spectacolul se va desfășura în conformitate cu prevederile scenariului sanitar aprobat de autorități.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

4 − two =