PETRA lansează varianta în rusă a single-ului „Sunt bine”

După ce a adunat sute de mii de stream-uri și de comentarii pozitive în online, PETRA lansează și varianta în rusă a single-ului „Sunt bine”: „Пока, Любимый”, în traducere „Pa, iubire”. Știu că demult s-au stins focurile/ Că liniștea ne-a omorât speranțele/ Dar eu încă ard, ard și n-am puterea/ Să te rog să mai stai/ Așa că pa, iubire ” sunt versurile puse pe hârtie de către PETRA care renunță să mai creadă într-o iubire stinsă și alege să să se bucure de prezent și viitor.

„Toată lumea a trecut printr-o despărțire într-un anumit moment, clipă ce culminează cu clasica întrebare: «ești bine?» Și NU ești. Te simți rănit, furios, devastat, însă tot ce îi poți spune în acel momentul este: «Sunt bine…». Adesea preferăm să mințim și să ne ascundem durerea după zâmbete, când de fapt avem o mulțime de probleme”, povestește PETRA despre mesajul primei sale piese.

Clipul o prezintă pe artistă prinsă în propriile amintiri pe care le retrăiește pentru ultima dată pentru a putea privi înainte. PETRA deja a pregătit o mulțime de piese la care a lucrat împreună cu Gabriel Huiban. „Пока, Любимый” este o colaborare și cu Mattias Bylund, unul dintre cei mai apreciați aranjori de viori și brasi din lume care a lucrat cu artiști de renume precum Ariana Grande, Justin Timberlake, The Weekend și mulți alții.

Cei care i-au descoperit talentul au fost părinții ei, iar de atunci au început primele ore de canto ale PETREI, solfegiu, pian și respectiv primele concursuri. Artista Cat Music preferă să își scrie singură textele, pentru că viața sa o inspiră și deja a pregătit o mulțime de piese împreună cu producătorul ei muzical Gabriel Huiban care îi este și manager.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

14 − 6 =