Surse: Se anchetează posibila implicare a unor cadre din Armată în asasinarea lui Ioan Crișan

Foto: Arhiva

Omul de afaceri Ioan Crișan, aruncat în aer cu mașina în parcarea de la magazinul Profi din Vlaicu ar fi fost ucis cu ajutorul unor angajați MApN.
Site-ul https://www.stiripesurse.ro/, invocând surse judiciare arată că ar fi vorba de un amplu raport informativ în care se regăsesc hărți relaționale din lumea crimei organizate arădene. Conform https://www.stiripesurse.ro/, raportul a fost transmis procurorilor din zona contra-spionajului armatei, și ar indica faptul că în anturajul unora dintre membrii lumii interlope arădene s-ar regăsi și angajați ai MApN.
La nivelul MApN a fost demarată o amplă acțiune de verificare a bazelor de depozitare de explozibil din toată țara. Nu s-au găsit nici un fel de lipsuri. Controlul trebuie să stabilească cu certitudine dacă materialul exploziv folosit la bomba care l-a ucis pe Ioan Crișan a provenit din afara României.
https://dev.arad24.net/2021/05/29/tragedie-un-autoturism-a-explodat-in-parcarea-profi-vlaicu-omul-de-afaceri-ioan-crisan-a-murit-in-masina/
În 29 mai, Ioan Crișan, cunoscut om de afaceri arădean a murit carbonizat în autoturismul său de ultimă generație, marca Mercedes, care a fost aruncat în aer. Fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea a fost victima unui atentat.
https://dev.arad24.net/2021/05/29/prima-certitudine-ioan-crisan-a-fost-asasinat-printr-o-metoda-in-premiera-pentru-romania/

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

19 − six =