Un nou curs la Camera de Comerț Arad

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad organizează începând cu 20 septembrie 2021 un nou curs de Responsabil de Mediu – cod COR 325710.
„Urmarea unui curs de formare profesională reprezintă o modalitate de a rămâne informat și de a-și consolida baza de cunoștințe. Într-o perioadă plină de incertitudini, propria dezvoltare este singurul aspect care se află sub controlul fiecăruia dintre noi. Cursul de Responsabil Mediu pe care îl demarăm luna aceasta, poate fi urmat de orice persoană implicată în decizii cu impact asupra mediului și în special pentru cei cu responsabilități pe teme de mediu”, a declarat arh. Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.

Obiective: dobândirea competenţelor specifice necesare desfăşurării ocupaţiei „Responsabil de mediu”.

Tematica: Gestionarea cerintelor legale de mediu, Elaborarea programului de management de mediu, Elaborarea programului de monitorizare a factorilor de mediu, Monitorizarea factorilor de mediu, Realizarea auditului intern, Elaborarea programului de audit intern, Supravegherea activității pentru prevenirea efectelor provocate de situațiile de urgenta, Raportarea activității de mediu, Elaborarea documentației sistemului de management de mediu.

Cursul este acreditat ANC, iar la final, participanţii care promovează vor obţine un Certificat de Absolvire recunoscut de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei.
„Cursul de Responsabil de Mediu oferă instruire în toate aspectele protecției mediului, scopul fiind formarea angajaţilor proprii în domeniul mediului care să urmărească şi să asigure îndeplinirea obligaţiilor prevăzute de lege”, a declarat prof. Carmen Crişan, manager CFP în cadrul CCIA Arad.
Condiții de înscriere: studii medii (absolvent de liceu)
Actele necesare (în copie): BI/CI, diplomă de studii, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).
Discount-uri:
– 10% membrii CCIA ARAD
– 10% pentru 2 persoane înscrise simultan de la aceeași firmă
– 10 % pentru participarea la 2 sau mai multe cursuri
Reducerile nu se cumulează.
Taxa include: activitatea de predare, suportul de curs, fișe de lucru, cafea și apă şi un cupon valoric de 200 lei la cursurile organizate de CCIA Arad
Informații și înscrieri la telefon 0730.188.299, prof. Carmen Crişan, carmen.crisan@ccia-arad.ro.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

7 + 3 =