Ești gata să treci de la un SUV Mercedes sportiv la ceva mai confortabil?

Un Mercedes SUV GLC este un vehicul sportiv, dinamic, dotat cu numeroase sisteme de asistență, care îți sporesc performanțele și siguranța la volan.

Dacă ți-ai mărit de curând familia sau te gândești la mai mult confort, e momentul să iei în considerare o mașină electrică. Iar orientarea spre protecția mediului și ecologie îți va spune cu siguranță că e vremea să experimentezi avantajele unui Mercedes EQV. Îl găsești în oferta Auto Schunn, partener autorizat Mercedes, care are reprezentanțe deschise în Arad, Deva, Sibiu dar și Suceava și Timișoara.

Actualul tău Mercedes SUV GLC te-a încântat cu linia AMG sportivă. Grila radiatorului, caroseria și farurile denotă forță iar motorul puternic consumă până la 8.5 l/ 100 km. Performanțele sale și pachetele de opțiuni te-au făcut să alegi acest vehicul deosebit, în care sportivitatea se îmbină cu tehnologia de ultimă oră.

De ce ar trebui să treci la confortabilul Mercedes EQV? Ambianța deosebită, spațiul pentru până la 8 persoane, dotările suplimentare de excepție te vor ajuta să faci această schimbare. .Sunt câteva argumente pentru această schimbare de perspectivă, pe care ți le prezint în cele ce urmează.

Motor electric performant

Poți încărca noul EQV 300  în mod rapid, beneficiind de emisii zero de CO2.deosebit de rapid [EQV Consumul de energie în regim mixt este de28 – 28.2 kWh/100 km. Bateria are o putere superioară de  încărcare de până la 110 kW. Unde poți reîncărca modelul EQV ? Există numeroase stații de îcaărcare rapidă, chiar și acasă, folosind Mercedes Wallbox. Durată de încărcare este de circa 45 de minute.

Trapă culisantă panoramică

Vehiculul este dotat cu o trapă culisantă panoramică, fabricată din  sticlă de calitate. Luminozitatea interioară este îmbunătățiră, iar ambientul devine mai spațios, aerisit și confortabil. Trapa se deschide electric în partea frontală, iar aerisirea interiorului se face cu ușurință.

Masă rabatabilă în interior 

Pachetul de dotări interioare cuprinde un spațiu dotat suplimentar cu o masă rabatabilă, pentru luat masa, pentru lucru etc. Te poșșți relaxa folosind masa amplasată în partea din spate. Prevăzut cu suporturi pentru pahare, spații multiple de depozitare, noul model EQV îți oferă un plus de confort atunci când călătorești împreună cu familia. Priza  de 12 V poate fi folosită pentru încărcarea telefoanelor mobile, a tabletelor sau a laptopului.

Dotare de tip  cușetă

Ai la îndemână un pachet de tip cușetă care face din bancheta de 3 locuri din spate un pat în care te poți odihni confortabil. Dacă petreci noaptea înmașină sau ai nevoie de pauze pentru relaxare, e perfect să te poți întinde comod, pe o suprafață extinsă de 1,93 m x 1,35 m. Iar pentru un plus de intimitate, geamurile fumurii te protejează de cei curioși.

Consola centrală are un compartiment de răcire integrat

Consola centrală conține un compartiment de răcire integrat, pentru un ambient mai luxos al noului EQV. Răcirea integrată în cele două suporturi de pahar te răsfață vara cu băuturi reci. Iar ca să te simți cu adevărat confortabil ai la dispoziție o unitate multimedia care conține 2 porturi USB și spațiu pentru un card de memorie. În partea din spate a vehiculului ai prize și un compartiment iluminat, pentru ca starea de bine să te însoțească pe drum.

Iluminat ambiental instalat în cockpit

Iluminatul ambiental oferă o lumină indirectă, agreabilă și ușor de setat. Poți alege trei nuanțe diferite de lumină colorată – neutră, caldă sau rece. Ai la dispoziție și 5 nivele diferite pentru reglarea luminozității.

Hayon de tip Easy-Pack

Hayonul noului EQV se manevrează printr-o simplă apăsare de buton. Practic și rapid vei deschide sau închide portbagajul, chiar dacă ai mâinile ocupate . Pe cheie ai tasta de acționare sau folosești mânerul de deblocare a hayonului. Închiderea automată se acționează folosind tasta de pe cheie sau mâner, iar în timpul manevrei, se poate opri hayonul în orice poziție.

Suspensie pneumatică model Airmatic

Suspensia pneumatică adaptează autovehicuului la orice suprafață, indiferent dacă e vorba de denivelări, de un traseu dificil sau o autostradă perfect netedă. Amortizarea reglabilă separat pe roți este potrivită pentru a adapta mașina la nevoile de rulare și la condițiile de drum, oferind un confort deosebit.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

19 − 3 =