Legatura dintre sporturile virtuale și casele de pariuri

Creșterea popularității divertismentului online în rândul a milioane de oameni în 2021 a dus la o creștere accelerată a industriei sporturilor virtuale, care datorită numărului mare de fani a început să rivalizeze sporturile tradiționale atât în număr de vizualizări cât și în ceea ce privește sponsorizările.

Nu a durat mult până când liderii de piață din zona pariurilor sportive au început să integreze sporturile virtuale în casele lor de pariuri online iar acum puteam paria pe meciuri de CS-GO la fel de ușor ca pe un meci de fotbal.

Pe măsură ce tot mai mulți oameni lucrează de acasă, crește cererea pentru servicii online precum magazinele virtuale, serviciile de streaming și cele de social media iar tot mai mulți pariori tradiționaliști au început să descopere cazinourile online și să le aprecieze în defavoarea celor clasice.

În 2020, pariurile online au crescut considerabil și asta în ciuda suspendării multor partide sportive la nivel mondial. Această suspendare temporară  a sporturilor clasice a ajutat creșterea sporturilor virtuale, reprezentate în special de jocuri video foarte populare precum Counter-Strike GO, Dota sau Overwatch dar și de variantele virtuale ale sporturilor tradiționale precum fotbal, baschet, curse de cai sau de câini.

Sporturile virtuale și pariurile sportive

Desigur că odată integrate sporturile virtuale în oferta cazinourilor sau caselor de pariuri, au început să se organizeze campionate virtuale de pariuri sportive online NetBet la care jucătorii au acces prin intermediul platformelor dedicate.

Accesibilitatea crescândă a sporturilor virtuale sau E-sporturi, cum apar pe platforme, crează multe oportunități pentru companiile de jocuri și pentru fani. Datorită faptului că în ultimii 2 ani, majoritatea oamenilor au depins de internetul de mare viteză și mesageria instant sau conferințele video, jucătorii profesioniști și organizatorii de campionate au putut să comunice mult mai bine cu audiența lor și chiar să organizeze evenimente live prin streaming.

Piața Sporturilor aducea venituri de aproximativ un miliard de dolari în 2019 și a continuat să crească permanent în ultima perioadă, ajutată și de sponsorizarea puternică a echipelor și campionatelor. Până și streameri individuali de Twitch au semnat parteneriate cu firme organizatoare.

Între timp, companii care administrează datele legate de E-sporturi și care sunt listate la bursa Nasdaq, au acționat ca un liant între bursă de acțiuni, ligile de E-sporturi de tineret și fotbal profesionist, astfel crescând mizele din această industrie considerabil.

Zonele critice din pariurile de E-sporturi din 2021 vor fi parteneriate, finanțele și o integrare mai bună cu sporturile clasice. Pariurile pe jocuri video nu mai sunt o noutate și cei care au fost pionieri în implementarea lor, culeg acum roadele unei baze organice de E-sporturi în care încep să reapară campionatele LAN, parteneriate cu organizatorii de campionate și cu echipele competitive.

E-sporturile încă sunt în faza de început pe bursa de acțiuni așa că să ne așteptam la site-urile de pariuri din această industrie să se promoveze în fața investitorilor și pariorilor.

Deasemenea, explozia de titluri de simulatoare sportive din ce în ce mai realiste va acționa ca un declanșator pentru viitoare colaborări între sporturile tradiționale și cele digitale.

Pregătește-te pentru o nouă era a divertismentului.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

9 + seventeen =