[VIDEO] Campionatul mondial Mondioring și-a decis câștigătorii

Timp de câteva zile, la sfârșitul săptămânii trecute, stadionul din Pecica a găzduit un inedit campionat mondial, Mondioring. A fost o premieră pentru România, organizatorii reușind să se achite cu succes de sarcina pe care și-au asumat-o. Duminică după-amiază, a venit momentul anunțării câștigătorilor, pe toate categoriile în care s-a concurat. La cea mai așteptată clasă, cea a campionului mondial al acestei ediții, primele trei locuri au fost adjudecate de Austria, care a ocupat primele două poziții în clasament, și Franța, clasată pe locul trei. Festivitatea de premiere a fost prefațată de o defilare a tuturor echipelor participante, spre deliciul spectatorilor. Fiecare echipă, cu drapelul țării respective, a venit în fața tribunelor, cu câinii de competiție, mare parte dintre ei purtând însemne ale țării pe care o reprezintă.
La festivitatea de premiere au luat parte, alături de competitori, oficiali, organizatori, și primarul orașului Pecica, Petru Antal și viceprimarul, Miodrag Stanoiov.

Toți participanții au primit atenții speciale din partea gazdelor. Adrian Nicolăiță, din partea Mondioring România, cel care a avut ambiția de a demonstra că România poate găzdui o etapă finală a Mondioring, a fost aclamat de toți cei care timp de câteva zile s-au bucurat împreună de condiții superbe de competiție și care au reușit să pună în valoare talentele speciale ale câinilor de competiție, adevărații protagoniști ai Mondioring.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

4 + 4 =