Sutienul potrivit în funcție de forma sânilor și morfologia corpului

Fashion. Beautiful woman in lingerie

Există pe piață multe mărci și modele de sutiene, fiecare dintre acestea având caracteristici specifice. Unele mai mari, altele mai mici, unele decupate, altele cu cupa plină, unele cu push up, altele fără, unele cu bretele, altele fără. Fiecare dintre acestea poate fi potrivit pentru o anumită persoană, dar și pentru o anumită ocazie. Ținutele pe care le îmbraci sunt diferite de la o zi la alta, respectiv de la un sezon la altul, așadar la fel pot fi și sutienele de care ai nevoie.

Ce să ai în vedere atunci când vrei să alegi sutienul potrivit?

Pentru a ști în mod clar dacă sutienul pe care dorești să îl achiziționezi ți se potrivește, trebuie să faci mai multe verificări. Cu un sutien sexy, bine ales, poți oferi ținutei tale un plus de eleganță și poți reda senzația că totul se potrivește perfect, ba chiar poți evidenția formele avantajoase pe care le ai. În primul rând este vorba despre dimensiunea pe care o are acesta, respectiv de circumferința spatelui. Sutienul trebuie să se așeze bine – să nu fie nici prea strâns, nici prea larg, respectiv să ai posibilitatea de reglare a circumferinței acestuia, astfel încât să nu provoace disconfort.

Dacă alegi unul dintre modelele de sutiene fara bretele, asigură-te că acesta se așează bine pe sâni, altfel există mult mai mult riscul ca acesta să alunece. Cu toate acestea, nu alege nici o mărime prea mică – asigură-te că sutienul nu taie sânul, iar cupa acestuia cuprinde tot sânul fără a provoca vreun disconfort, respectiv fără a strânge.

Mai mult decât atât, poți alege un  sutien push up pentru a căpăta un aspect mai frumos al sânilor. Senzația de ridicare a sânilor pe care o oferă te va ajuta să arăți mai bine, iar hainele pe care le porți să se așeze mai bine în zona pieptului, ținuta părând astfel mai elegantă.

Mărimea potrivită a sutienului în funcție de forma și dimensiunea sânilor

Pentru sâni mici, alege cupa A sau cupa B. De preferat să alegi un sutien din dantelă sau tul, cu formă triunghiulară, astfel încât sânii să rămână discreți, dar în același timp bine conturați. Pentru un plus de volum, poți opta pentru alegerea clasică, un sutien cu push up.

Pentru un piept mediu, potrivită este cupa C, iar modelul se bine să fie ales în funcție de efectul pe care dorești să îl obții.

Pentru un bust generos, alege cupa D sau chiar o cupă mai mare. Este important să cunoști bine mărimea sutienului de care ai nevoie dacă ai un bust generos, astfel încât să obții echilibrul perfect între dimensiunea cupei și circumferința spatelui.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

four × four =