Atenție arădeni: Lucrări pentru reabilitarea rețelei de apă potabilă pe I.C. Brătianu, restricții rutiere în zonă

Compania de Apă Arad anunță noi lucrări pentru reabilitarea rețelei de apă potabilă în municipiul Arad. Începând de astăzi se deschide un front de lucru pentru reabilitarea rețelei de apă potabilă de pe strada I.C. Brătianu. Lucrarea, desfășurată în cadrul contractului CL1 Reabilitare rețele apă în Municipiul Arad, constă într-o săpătură deschisă executată pe o lungime de 195 m, în scopul montării conductei de fontă.
Pentru această lucrare este necesară o zonă de lucru de 25×4 m, care va ocupa benzile de pe sensul de mers către strada Vasile Milea, traficul urmând să fie deviat, în dreptul lucrării, pe banda a doua de pe sensul opus.
În urma analizării documentaţiei depuse, Comisia de Sistematizare a Circulaţiei a avizat favorabil restricțiile de circulaţie necesare în vederea executării lucrării menţionate mai sus, cu condiţia semnalizării acestora cu lumini intermitente pe timp de noapte.
În această perioadă în municipiu se mai lucrează la căminele de vane din următoarele zone: intersecţia dintre Calea Iuliu Maniu cu strada Ineului, respectiv cu strada Călimăneşti, pe strada Făt Frumos şi au loc cuplări apă în intersecţia dintre Calea Radnei cu strada Renaşterii.
Contractul de lucrări CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.
Date fiind restricţiile parţiale de circulaţie, participanţii la trafic sunt îndemnați de Compania de Apă să opteze pentru rute alternative.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

14 − 2 =