Gil lansează single-ul „All I Do For Love”

Newton Music lansează un nou proiect muzical – Gil. Primul single al artistului se numește “All I do for love” și este compus de Dan-Virgil Uliliuc, Răzvan Ghervan și Tudor Olarasu și beneficiază și de un lyric video realizat de YOUNGSTUFF.

„ALL I DO FOR LOVE este piesa definitorie a albumului ALL I DO FOR LOVE. Aceastã piesã a fost o idee creatã în grabã, terminatã destul de repede care m-a surprins pe parcurs. Ea este definitorie , dar asta nu înseamnã cã celelalte piese vor fi la fel, voi încerca sã includ o multitudine de genuri și stiluri.Între timp vã aștept pe TikTok unde veți vedea exact ce este un voice impression!”, a declarat GILTHEFIRST.

Pe numele lui real, Dan-Virgil Uliliuc e deja la al treilea proiect , primele douã, LIFE ON STRESS și TO THE FLOW fiind colaborãri cu artistul 2DOOR. În copilãrie GIL era fan a doi mari artiști ce și-au lãsat amprenta asupra lumii: Tupac Amaru Shakur și Michael Jackson , mai târziu fãcânt legãtura între cei doi și evoulând în producție, songwriting și DJ-ing.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

one × two =