[VIDEO] Bărbatul care l-a înjunghiat pe patronul carmangeriei din Micălaca și a tras focuri de armă a ajuns în fața procurorilor

În urmă cu puțin timp, bărbatul a ajuns în fața procurorilor arădeni. El a atacat cu cuțitul aseară pe patronul unei carmangerii din cartierul Micălaca și a tras cu un pistol cu bile deși în magazin se aflau mai mulți clienți, după care a fugit. Bărbatul a fost reținut pe centura orașului Lugoj, în apropiere de miezul nopții. „În noaptea de 19/20 noiembrie a.c., în jurul orei 24:00, bărbatul de 26 de ani, din municipiul Arad a fost depistat de polițiști orașului Lugoj, într-un autoturism care se deplasa pe centura orașului Lugoj, județul Timiș. Acesta a fost preluat de polițiștii municipiului Arad și reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive”, a declarat inspector Livia Pescar, Inspectoratul de Poliție Județean Arad. Nu se știe însă dacă acesta a fost drogat în timp ce l-a atacat pe patronul carmangeriei.

Scandalul a avut loc aseară, în jurul orei 18,00 la o carmangerie din cartierul arădean Micălaca. Un tânăr, înarmat cu un cuțit și un pistol cu bile a venit să-i ceară socoteală patronului magazinului care ar fi intenționat să o evacueze din spațiu pe iubita lui, frizeriță. (https://arad24.net/2021/11/19/video-in-micalaca-ca-n-vestul-salbatic-un-barbat-a-tras-cu-pistolul-si-a-lovit-cu-cutitul-un-barbat/)

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

one × 5 =