[VIDEO] Ce a pățit un bărbat din Olt care nu a vrut să o plătească pe femeia cu care a întreținut relații sexuale

Foto: Arhiva

A vrut să întrețină relații sexuale cu o femeie, pe care apoi nu a mai vrut să o plătească. Ceea ce a pățit bărbatul din județul Olt, întors de curând din Germania, întrece orice imaginație.
Sâmbătă seara, în jurul orei 20.00, o femeie a sunat la 112 și a reclamat că un bărbat îi datorează o anumită sumă de bani și refuză să îi dea banii. Un echipaj de Jandarmerie s-a deplasat la pensiunea respectivă și l-a găsit pe cel reclamat, un bărbat de 33 de ani din Olt, întors de curând din Germania. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip ,,coronavirus asociat” și avea obligația legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, respectiv până în data de 30 noiembrie inclusiv.
Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat, conform Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
De asemenea, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă de 500 de lei pentru atragerea de persoane, sub orice formă, săvârșită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale, conform Legii 61/1991 R, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

5 × two =