Amenajarea unei băi mici: idei și sfaturi pentru amatorii de bun gust

Fiecare om visează la o baie mare și spațioasă, care poate găzdui o cadă și un duș, o chiuvetă impresionantă și dulapuri spațioase pentru produsele cosmetice. Din nefericire, majoritatea celor care locuiesc la bloc trebuie să se mulțumească zi de zi cu o baie standard.

Totuși, acest lucru nu ar trebui să te descurajeze în momentul amenajării, ci trebuie doar să înveți cum să alegi cea mai bună mobilă baie, pentru a te putea bucura la maxim de fiecare colțișor.

Amenajarea unei băi mici nu este o problemă!

O baie mică nu trebuie să însemne probleme cu amenajarea, căci producătorii îndeplinesc din ce în ce mai des nevoile persoanelor care sunt limitate de dimensiunea mică. O baie îngustă și înghesuită care pare a fi dificil de amenajat, poate deveni perfect funcțională și spațioasă dacă vei folosi câteva soluții simple.

Pentru început, însă, trebuie să iei în considerare ce dorești să depozitezi, ce este absolut necesar și ce trebuie găsit în baie. O mașină de spălat sau poate un dulap pentru soluții de curățenie? Raft pentru prosoape sau coș de rufe? O cadă sau un duș? Vei învăța în continuare cum să iei cele mai bune decizii.

Descoperă cum găsești locul perfect pentru orice vrei în baie

Pereții și tavanele din baie au un potențial mare de design care merită folosit. Iar dacă ești în căutarea unui loc de depozitare, privește în jur. O idee de succes poate fi reprezentată de un dulap invizibil situat în spatele unei oglinzi baie sau un cadru montat deasupra vasului de toaletă.

Dimensiunea mică a băii te obligă să renunți fie la duș, fie la cadă. Totuși, o cadă cu duș este opțiunea ideală atunci când nu vrei să renunți la nici una și vei găsi în magazine modele de căzi special dedicate încăperilor mici.

Într-o baie mică, mașina de spălat poate fi problematică. Dar, un model cu încărcare superioară poate fi potrivită, iar pe pereții de deasupra ei , merită să montezi rafturi baie suplimentare, pentru a depozita cosmetice sau chiar prosoape.

Cheia pentru amenajarea unei băi mici este mobilierul și accesoriile potrivite. Iar în băile cu dimensiuni problematice, trebuie să îți amintești să folosești chiar și cel mai mic spațiu. În primul rând, montează o chiuvetă cu un dulap de baie. Rafturile de sub chiuvetă vor fi ideale ca și compartimente de depozitare pentru hârtie sau alte articole de toaletă. Nu uita: cu cât sunt mai puține produse cosmetice și obiecte mici la vedere, cu atât baie este mai spațioasă și ordonată.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

six + eighteen =