Doi tineri au furat din Grădiște: au spart mașina și au plecat cu poșeta

Foto: Arhiva

Doi tineri din Vulcan au venit la Arad, unde au furat dintr-o mașină parcată în cartierul Grădiște. Când au crezut că au dat lovitura, au fost prinși.
polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut doi tineri de 19 și 24 de ani, ambii din localitatea Vulcan, bănuiți de furt. Din cercetări a reieșit că cei doi tineri au sustras în după amiaza zilei de 26 noiembrie a.c., prin spargerea geamului dreapta față, dintr-un autoturism parcat pe strada Ștefan O. Iosif din municipiul Arad, o poșetă conținând bani, acte și bunuri cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat integral și restituit părții vătămate.
„Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând a fi prezentați în cursul zilei de astăzi, magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat inspector Livia Pescar, Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

four × 5 =