3 situații în care lenjeria intimă joacă un rol important

Lenjeria intimă de calitate și curată este esențială, însă acestea nu sunt singurele criterii pe care trebuie să le îndeplinească. Aceasta, trebuie să fie, de asemenea, sexy, mai ales în anumite situații. Dacă acasă sau atunci când ieși cu o prietenă ori la cumpărături poți purta ceva lejer și simplu, ei bine, există situații când e necesar ca lenjeria ta intimă să fie puțin mai atrăgătoare. Urmărește acest articol și vezi când este necesară purtarea unei lenjerii intime mai provocatoare pentru a fi pregătită în caz că te vei regăsi într-una dintre acele situații.

Iată când e indicat ca lenjeria ta să fie extrem de sexy

  1.     Când ieși la o întâlnire cu cineva de pe Tinder

După ce faci un match pe Tinder și inițiați o conversație, în cazul în care vă simțiți atrași unul de celălalt, cu siguranță veți ieși la o întâlnire. Deși nu știi exact cum se va desfășura și până unde veți ajunge, cel mai bine e să fii pregătită pentru orice cu lenjerie de la Pasiune.ro. Astfel, nu vei fi nevoită să eziți și să te simți inconfortabil, ci vei fi extrem de încrezătoare în tine, ceea ce te va ajuta să devii degajată, iar lucrurile vor decurge armonios. Totodată, îi vei oferi o imagine pe care nu o va uita prea curând și va fi foarte atras de tine. Așadar, după cum observi, în acest caz, lenjeria sexy joacă un rol extrem de important. 

  1.     Când ieși în club

O altă situație în care trebuie să fii mereu pregătită în caz de orice, este atunci când ieși în club. Deși poate nu pleci de acasă cu gândul ca poate vei cunoaște pe cineva și veți ajunge în punctul acela, mai bine să fii precaută, decât să regreți că n-ai făcut-o. Chiar dacă poate e o simplă ieșire cu prietenii, iar tu plănuiești doar să bei puțin și să dansezi, nu știi niciodată când se întâmplă să te abordeze un băiat drăguț și de acolo lucrurile să evolueze neprevăzut. 

  1.     Când vrei să-l surprinzi plăcut pe iubitul tău

Nu în ultimul rând, lenjeria seducătoare trebuie purtată neapărat de ziua iubitului tău, dacă vrei să-i faci cea mai frumoasă surpriză. După ce beți un pahar de șampanie și atmosfera se încinge, primul lucru pe care îl poți face ca să-i oferi plăcere este să arăți cât de sexy poți. Astfel, el va fi foarte atras de tine și veți avea parte de o noapte fierbinte de neuitat. În viața de cuplu este indicat să aveți parte de astfel de experiențe din când în când, pentru ca lucrurile să nu devină monotone. 

Acum că știi care sunt cele mai importante 3 situații în care trebuie neapărat să porți astfel de lenjerie, ține minte ce ai citit anterior și pune în aplicare. Apoi te vei convinge singură cel rol important poate juca acest aspect și cât de mult îl va aprecia el. Va fi atât de atras de tine, încât îți va îndeplini orice dorință ai avea în pat. 

Sursă foto: Shutterstock.com

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

five × 2 =