Accident pe autostradă: mai multe mașini sunt avariate

Un accident rutier a avut loc pe autostrada Arad-Nădlac, pe sensul de mers spre Vama Nădlac. Mai multe mașini sunt avariate. Un autoturism a ajuns sub un TIR.
Vom reveni.
UPDATE:
Accidentul a avut loc în jurul orei 11, când un autoturism a intrat din lateral sub un TIR. Alte 8 autoturisme au intrat în TIR-ul implicat în accident.
„În ziua de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 11,00,l a km 583, C1, de pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, a avut loc un impact între un autoturism și un ansamblu rutier, soldat cu pagube materiale. Vehiculele au rămas imobilizate pe banda 1 și 2. La scurt timp, alte 8 autoturisme au intrat în coliziune cu vehiculele implicate în primul eveniment. A fost rănit ușor un pasager dintr-un autoturism înmatriculat în Bulgaria. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre cei implicați nu consumase alcool”, a declarat inspector Livia Pescar, Inspectoratul de Poliție Județean Arad.
În acest moment traficul este deviat pe calea 1, la km. 582, spre DN 7 G Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 1.
„Recomandăm conducătorilor auto să evite PCTF Nădlac 2 și să opteze pentru punctele de trecere a frontierei Turnu și Nădlac 1”, a declarat inspector Livia Pescar, Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

UPDATE 1:

Accidentul a avut loc pe autostradă, în apropiere de Vama Nădlac 2, în condiții de ceață densă. Șoferul unui TIR a oprit pe banda de viteză. Două mașini rulau în spatele lui. Primul șofer a reușit să frâneze la timp, dar al doilea a tras brusc de volan ca să nu intre direct sub TIR. Manevra nu a deloc fost inspirată, deoarece autoturismul a lovit colțul din spate al remorcii TIR-ului și a fost pur și simplu decopertat, asemeni unei conserve. O minune a făcut ca șoferul să scape cu viață.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

19 − one =