Este oficial: din nou lucrări la canalizare în zona 300 din Micălaca

Foto: Arhiva

Primăria Municipiului Arad a anunțat că în cartierul Micălaca vor reîncepe lucrările de reabilitare a sistemului de canalizare pluvială și de această dată, ele vor dura o jumătate de an.
Desigur că, acestea vor impune anumite restricții de circulație în următoarea perioadă.
Astfel între 15.01 – 28.02.2022 circulația pe strada Gh. Ciuhandru va fi închisă. Devierea circulației se va realiza pe strada Romul Ladea.
Între 01.03 – 30.03.2022 circulația rutieră pe str. Cetinei pe tronsonul Bd. N. Titulescu – str. Gh. Ciuhandru se va închide. Devierea circulației se va face pe strada Alexandru Stamatiad sau pe strada Locotenent Major Duma.
Între 15.01 – 06.06.2022 se vor executa lucrări pe Bd. N. Titulescu între sensul giratoriu și str. Al. T. Stamatiad. Aceste lucrări se vor executa sub trafic cu restricționarea benzii 1.
Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat favorabil instituirea acestor restricții, însă a cerut ca după finalizarea lucrărilor de infrastuctură de pe strada Gh. Ciuhandru să se asigure aducerea la cotă prin realizarea unei umpluturi provizorii (macadam) și urmărirea comportării ei în timp cu eventuale completări de material până la momentul posibilității executării stratului final (aducerea la forma inițială a zonei de lucru).

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

19 + nine =