Destin tragic: Eli Pota Burcă a plecat într-o lume mai bună

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad a anunțat în urmă cu puțin timp că Eli Pota Burcă a decedat. „Cu infinită durere anunțăm plecarea dintre noi a iubitei noastre colege, Eli Pota Burcă. Nu există cuvinte care să cuprindă regretul că de astăzi Eli nu mai este cu noi. Rămânem să te plângem, draga noastră, și cu o imensă părere de rău pentru că am mai fi avut atât de multe de făcut și vorbit împreună.
Eli, pentru noi, rămâi o luptătoare, un adevărat profesionist, dedicat meseriei de psiholog, o colegă dragă, ne vor lipsi proiectele și acțiunile tale în sprijinul copilașilor cu autism și al întregii comunități, ne va lipsi râsul tău molipsitor, veselia și energia ta pozitivă, pofta de viață și iubirea de tot ce este frumos.
Știm că ai fi vrut să transmiți tuturor cât de important este să aibă grijă de sănătatea lor, să facă la timp controalele medicale, pentru că, spuneai tu, întotdeauna este infinit mai ușor sa previi, decât să tratezi.
Rămas bun, Eli, nu te vom uita niciodată!
Dumnezeu să te așeze în lumină!
Condoleanțe soțului și familiei!”, au scris colegii de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici

six + two =