[VIDEO] Aproape o sută de căței au fost eliberați dintr-un adevărat lagăr al animalelor din Gurba

Polițiștii arădeni au eliberat aproape o sută de câini care erau ținui în condiții jalnice într-o gospodărie din localitatea Gurba.
„Împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Arad, membri ai Asociației Paws United și voluntari, polițiștii s-au deplasat în localitatea Gurba, unde a fost sesizată prezența mai multor câini în curtea și incinta unui imobil. Ajunși la fața locului, s-a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind ridicați 96 de câini și căței ținuți în condiții improprii.
După acțiunea care a durat mai mult de 6 ore, câinii au fost luați în evidență, starea lor fiind evaluată de medicul veterinar, ulterior fiind transportați la sediul asociației.
Polițiștii B.P.A. continuă cercetările pentru rănirea animalelor, cu intenție, fiind aplicate și două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.000 de lei, pentru neasigurarea condițiilor minime de apă, hrană și adăpost, precum și pentru lipsa microcipurilor”, a declarat agent șef de Poliție Claudia Iuga de la IPJ Arad.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici