Doi arădeni erau pe drumul Arad-Șofronea, dar s-au crezut la Formula 1

Doi bărbați au confundat drumul Arad-Șofronea cu o pistă de formula 1. Cei doi au fost sancționați și au rămas fără permise de conducere pentru 90 de zile.
Polițiștii Serviciului Rutier continuă activitățile în cadrul Proiectului ROADPOL, destinat conștientizării participanților la trafic cu privire la importanța respectării regulilor de circulație.
Astfel, în cursul acestei zile, pe șoselele din județ s-a acționat cu aparatele radar, pentru monitorizarea vitezei de deplasare. Pe D.J. 709/B, între Arad – Șofronea, în jurul orei 17,00, un arădean de 47 de ani a condus un autoturism cu viteza de 121 km./h., pe un tronson de drum unde viteza maximă de deplasare este limitată la 70 km./h.. În jurul orei 18,00, pe aceeași șosea, pe o porțiune unde viteza maximă de deplasare este de 90 km./h., un bărbat de 42 de ani, din Macea, a condus un autoturism cu viteza de 141 km./h..
În ambele cazuri, șoferii au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare, fiindu-le suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici