[VIDEO] Răspuns la refuzul Schengen: Omul de afaceri Dimitrie Muscă își închide conturile firmelor sale la BCR și nu mai alimentează de la OMV Petrom

Antreprenorii s-au supărat că România nu a fost primită în Spațiul Schengen, Austria fiind țara care s-a opus cu vehemență. Așa că, au început să plătească cu aceeași monedă firmelor austriece care au afaceri în România.
Primul dintre antreprenorii arădeni care au făcut public acest lucru este cunoscutul om de afaceri arădean, Dimitrie Muscă. Acesta a decis, după ce Austria s-a opus intrării României în Spațiul Schengen, să își închidă conturile bancare ale celor două firme la BCR și să nu mai alimenteze cu carburant de la OMV Petrom.
„Am decis și am dat drumul la a închide conturile bancare de la cele două societăți, respectiv Combinatul Agroindustrial Curtici și Combinatul Agroindustrial Olari, de a închide amândouă pentru că am lucrat cu două bănci și cu BCR-ul și cu BRD-ul. În urma deciziei luate de a ne respinge pentru Schengen, eu am luat decizia să închid categoric conturile bancare de la banca BCR, care este o bancă austriacă. La fel, am decis că nu vom mai lucra cu OMV Petrom niciodată deși am un consum mult, mult de motorină la peste 7.600 de hectare de pământ și 50.000 de porci și vaci. Decid clar, nu voi mai cumpăra motorină de la OMV Petrom, nu voi mai cumpăra nimic din ceea ce produce Austria. Ar trebui, fac un îndemn: trebuie să fim și naționaliști, trebuie să fim și buni români, buni patrioți, trebuie să vedem pentru că ei și-au bătut joc de țara noastră. Ei nu au omenie, ei nu au 7 ani de-acasă, ei sunt lipsiți de orice bun simț și noi ca atare trebuie să procedăm în concluzie și să îi pedepsim și noi cu ce putem”, a declarat Dimitrie Muscă.

Comentarii

comentarii

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici